Menü

Omron HCG-801 hordozható EKG otthoni használatra

Ár:
139.900 Ft (110.157 Ft + ÁFA)
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2019. október 16.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Termék leírása

Szívműködés megjelenítése és ellenőrzése

EKG felügyelet mozgás közben

EKG ellenőrzésre akár utazás közben is szükségünk lehet. Szívproblémák bárhol, bármikor jelentkezhetnek, de orvosunk valószínűleg nem lesz a közelünkben, hogy segíthessen. A rendellenesség paramétereire pedig nagy szükség van a diagnózis felállításához és a megfelelő gyógykezelés kiválasztásához. De hogyan rögzíthetjük a szükséges adatokat anélkül, hogy egy bonyolult EKG készüléket cipelnénk magunkkal? Egy vezetékekkel teli eszköz használata sajnos túl lassú és nehézkes. Az OMRON azonban már erre a problémára is megtalálta a megoldást

Hogyan működik a Heart Scan EKG monitor?

A HeartScan EKG monitor egyedi tulajdonságai sokoldalú, multi-funkciós eszközzé válnak az egészségügyi szakemberek számára. Vezeték nélküli működése és közvetlen képernyőn való megjelenítése lehetőséget nyújt a szívbetegség gyors szkennelésére. Kompakt kialakításának köszönhetően a készülék könnyedén belefér a fehér köpeny zsebébe vagy az orvosi táskába.  

A HeartScan egy tenyérbe illő, mobil EKG készülék. Hosszú évek kutatásai után tömörítették a teljes EKG egységet egy kisméretű, ergonomikus, önálló és felhasználóbarát készülékbe, amit bármikor magával vihet. Lássuk, hogyan működik! Amikor valamilyen tünetet észlel – átmeneti szívproblémát érez – vegye elő a mobil EKG monitort és diszkréten, azonnal készítsen egy 30 másodperces hullámgörbét.

A HeartScan mobil EKG monitor előzetes orvosi egyeztetést követően használható! Sokoldalú, többcélú eszköz egészségügyi szakemberek számára is. A vezeték nélküli működés és a közvetlen képernyős kijelzés lehetővé teszi a páciens állapotának gyors felmérését egy hagyományos nagyméretű EKG monitor nélkül is.

  • Hordozható
  • Kijelzi a pulzusszámot, a szívritmust és az EKG-görbét
  • Mérési idő: 30 másodperc - A mérési eredmények könnyen olvashatók a nagy felbontású kijelzőn
  • Vezeték nélküli
  • Felhasználóbarát, a mérési eredmények SD kártyán keresztül számítógépre letölthetők
  • Memória: SD kártyán 300 tárhely, a készülék belső memóriáján 5 tárhely
  • A belső elemző szoftver (13 elemző kód) közvetlenül megmutatja a mért eredményeket
  • Opcionálisan rendelhető: EKG szoftver és kártyaolvasó

Garancia: 3 év

Kapcsolódó termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés